Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK AS

OPAK AS skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet.

Om

OPAK AS

OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet.

Vi skal ha kunder som utfordrer oss, og som vi kan utvikle oss sammen med.

Vi skal vokse og ønsker oss enda flere dyktige og dedikerte kollegaer som deler vår lidenskap for kunder og fag.

Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning!

Vår lange historie på 60 år og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap.

Vi tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning.

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder. Flesteparten av våre ca. 115 ansatte er utdannet sivilingeniører og ingeniører, men vi har også ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer.

OPAK er et familieeid selskap med langsiktige eiere og en sunn økonomi.

Ansatte

Fullførte prosjekter

Kunder

5-stjernes omtalelser

Møt vårt team i

AS

No items found.

Siste prosjekter fra OPAK

AS

Aktuelt hos OPAK

AS

No items found.

Andre selskap i OPAK

OPAK Bergen AS

OPAK Bergen AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK AS i Oslo, OPAK Trondheim AS og Stamhuset AS.

Les mer

OPAK Trondheim AS

OPAK Trondheim AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK AS i Oslo, OPAK Bergen AS og Stamhuset AS.

Les mer

Stamhuset AS

Stamhuset er et ideelt AS og et 100 %-eiet datterselskap av OPAK Gruppen AS. 

Les mer