Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK Trondheim AS

OPAK Trondheim AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK AS i Oslo, OPAK Bergen AS og Stamhuset AS.

Om

OPAK Trondheim AS

OPAK Trondheim AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK Bergen AS, OPAK AS i Oslo og Stamhuset AS. OPAK Gruppen AS er hovedeier. I tillegg er flere sentrale medarbeidere aksjonærer, med en langsiktig målsetning om at medarbeiderne skal eie opp til 40% av selskapet.

OPAKs virksomhet i Trondheims-området ble etablert i 1997 og er en veletablert aktør i Trøndelag. Sommeren 2018 ble OPAK Trondheim AS fisjonert ut fra OPAK AS. Fisjonen var vellykket med blant annet større nærhet til kundene, lokalt tilpassede kostnadsstrukturer og tydeligere målretting av ledelsesressursene. Et økende aktivitetsnivå i kombinasjon med en klar resultatforbedring viser at dette var et riktig valg.

I OPAK Trondheim AS er vi for tiden 14 medarbeidere med bred og variert erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Flertallet av de ansatte har master- eller bachelorutdanning, mens noen har fagbakgrunn med videreutdanning. Vi har en fin kombinasjon mellom erfarne seniorer og dyktige juniorer med ulik bakgrunn fra både byggherre, entreprenør og rådgiver, samt at flere i tillegg har fagbrev. Alderssammensetningen er bred og vi har medarbeidere som er tidlige i 30-årene til de mer erfarne over 60 år.

I OPAK Trondheim jobber vi i all hovedsak med prosjekt- og byggeledelse og gjennomfører prosjekter store og små prosjekter for både offentlige og private aktører. I tillegg tar vi også på oss oppdrag innen anskaffelser, byggelånsoppfølging, SHA-rådgivning, kvalitetsrådgivning og økonomioppfølging i bygge- og anleggsprosjekt.

Vi samarbeider også tett med våre søstre i OPAK Gruppen og kan tilby tjenester som leietakerbistand, usikkerhetsanalyse og tilstandsvurderinger.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre medarbeidere til å bli gode prosjekt- og byggeledere, og prioriterer kurs og videreutdanning, både internt og eksternt. Vårt mål er ikke å bli størst, men vi skal bli best.

Ansatte

Fullførte prosjekter

Kunder

5-stjernes omtalelser

Møt vårt team i

Trondheim

No items found.

Siste prosjekter fra OPAK

Trondheim

Aktuelt hos OPAK

Trondheim

No items found.

Andre selskap i OPAK

OPAK AS

OPAK AS skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet.

Les mer

OPAK Bergen AS

OPAK Bergen AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK AS i Oslo, OPAK Trondheim AS og Stamhuset AS.

Les mer

Stamhuset AS

Stamhuset er et ideelt AS og et 100 %-eiet datterselskap av OPAK Gruppen AS. 

Les mer