Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK Bergen AS

OPAK Bergen AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK AS i Oslo, OPAK Trondheim AS og Stamhuset AS.

Om

OPAK Bergen AS

OPAK Bergen AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av OPAK AS i Oslo, OPAK Trondheim AS og Stamhuset AS. OPAK Gruppen er hovedeier og sentrale medarbeidere eier 40 % av selskapet.

OPAKs virksomhet i Bergens-området ble etablert i 1998. Sommeren 2018 ble OPAK Bergen AS fisjonert ut fra OPAK AS. Fisjonen har vært vellykket, med blant annet mer nærhet til kundene, lokalt tilpassede kostnadsstrukturer og tydeligere målretting av ledelsesressursene. Et økende aktivitetsnivå i kombinasjon med en klar resultatforbedring viser at dette var et riktig valg. Vi har for tiden 14 medarbeidere med bred og variert erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Flertallet av de ansatte har bachelor- eller masterutdanning, mens noen har fagutdanning.

I OPAK Bergen har vi gjennom mange oppdrag gjort oss erfaringer som vi nå ønsker å dele med bransjen for å bidra til å få energi optimale bygg. Vi kan bidra i alle faser i et prosjekt, men vi kan også gå inn og gjøre vurderinger av tekniske anlegg i eksisterende bygg. Ofte kan små justeringer gjøre en stor forskjell på energibruken. I andre tilfeller ser vi at det kan være lønnsomt å oppgradere eller skifte ut anleggene for å få ned de daglige driftsutgiftene. Les mer her: opakbergen.no

Gjennom flere år har vi opparbeidet oss kunnskap og erfaring i bruk av Lean i prosjekter og internt. Lean filosofi og Lean metodikk ligger til grunn for den videre utviklingen av selskapet. Vi er ikke så opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli. Med en sterk forbedringskultur og målrettet utvikling av våre ansatte, skal vi være ledende på kvalitet og utvikling av prosjektadministrative tjenester. Våre råd skal være basert på den beste kompetansen og den beste praksisen i bransjen. Dette skal vi våre kunder en forutsigbar og trygg prosjekthverdag.

Vår visjon er derfor: Vi skaper en trygg prosjekthverdag!

Pr. i dag er vi engasjert i mange spennende prosjekter, deriblant:

  • Bybanen, Byggetrinn 4 for Vestland Fylkeskommune
  • Nytt barne- og ungdomssykehuset ved Haukeland universitetssykehus (BUS 2) for Helse Bergen
  • Kronstad Oppveksttun for Bergen kommune
  • Boligprosjektet «Sandsli 360» for Selvaag Bolig AS
  • Rehabilitering av «Ulrikke Pihls Hus» for Universitetet i Bergen.
  • Ombygging av VilVite Senteret for GC Rieber Eiendom AS
  • Ombyggingsprosjekter for DNB Næringseiendom.

Ansatte

Fullførte prosjekter

Kunder

5-stjernes omtalelser

Møt vårt team i

Bergen

Lars Furheim

Daglig leder

971 68 025lars.furheim@opak.no

Siste prosjekter fra OPAK

Bergen

Aktuelt hos OPAK

Bergen

No items found.

Andre selskap i OPAK

OPAK AS

OPAK AS skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet.

Les mer

OPAK Trondheim AS

OPAK Trondheim AS er et selskap i OPAK Gruppen, som også består av søsterselskapene OPAK AS i Oslo, OPAK Bergen AS og Stamhuset AS.

Les mer

Stamhuset AS

Stamhuset er et ideelt AS og et 100 %-eiet datterselskap av OPAK Gruppen AS. 

Les mer