Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Erfarne prosjekt- og byggeledere ønskes velkommen

OPAK Bergen har vært aktiv i Bergensmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje.

3/7/2018

OPAK Bergen har vært aktiv i Bergensmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje. OPAK Bergen har klare ambisjoner om å videreutvikle et lokalt forankret og «kortreist» fagmiljø med høy kompetanse de kommende 20 årene. Vi er i dag et godt sammensveiset team med et godt arbeidsmiljø der alle ansatte får muligheten til å komme inn på eiersiden. En god og langsiktig ordrereserve gjør at vi har plass til flere.

Har du lyst til å bli en del av et miljø der du får ta del i verdiskapningen, der du har innvirkning på din egen utvikling og kompetanseheving, der det er rom for nysgjerrighet og kreativitet, og der vi hver dag jobber for å skape merverdi for våre kunder slik at forventningene overgås? Da er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Vi er for tiden på jakt etter prosjekt- og byggeledere, primært til bygg-, anlegg- og veiprosjekter.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har følgende bakgrunn:

  • Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør.
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.
  • God bransjekunnskap og stort nettverk.
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.
  • Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut om vi er rett for hverandre. Kortfattet søknad og CV sendes til HR-ansvarlig hr@opak.no. For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med daglig leder Elin Tryti på tlf. 982 55 643.

Relevante artikler