Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Nyansatte i OPAK AS

OPAK tiltrekker seg stadig flere dyktige og dedikerte medarbeidere.

28/9/2022

OPAK tiltrekker seg stadig flere dyktige og dedikerte medarbeidere.

– Vi opplever god vekst og økt etterspørsel innenfor alle våre produktområder. I en tid hvor usikkerheten er stor, blir kvalitet, kompetanse og leveringsevne av avgjørende betydning. Det passer oss godt, sier Lars Anders Larsen, administrerende direktør i OPAK AS i en pressemelding.

– Vi er i utgangspunktet ikke særlig opptatt av hvor store vi skal bli, men heller av hvor gode vi skal bli. Derfor er vi svært fornøyd med å ha ansatt enda flere medarbeidere som deler vår lidenskap for kunder og fag. Dette bidrar både til å heve og supplere vår samlede kompetanse og å gi oss et økonomisk handlingsrom som vi kan bruke til å investere i videreutvikling av våre ansatte og den evige jakten på å bli best! Sier Larsen.

OPAK er en av Norges ledende leverandører innen prosjektledelse, byggeledelse, utredning, analyse, eiendomsrådgivning og byggfaglig spesialrådgivning. OPAK AS er om lag 110 ansatte og omsatte i 2021 for ca. 159 MNOK, og inngår sammen med OPAK Bergen AS og OPAK Trondheim AS i OPAK Gruppen AS.

Relevante artikler