Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK Bergen AS med rekordresultat i 2020

Gjennom det som har vært et utfordrende år for mange, har OPAK Bergen nytt godt av store og langsiktige oppdrag.

9/7/2021

OPAK Bergen AS med rekordresultat i 2020

Gjennom det som har vært et utfordrende år for mange, har OPAK Bergen nytt godt av store og langsiktige oppdrag. Med offentlige og private oppdragsgivere som var opptatt av å holde hjulene i gang, oppnådde selskapet sterke resultater på tross av pandemien.

  • De ansatte har vist en fantastisk omstillingsevne og tok overgangen til digitale møter og hjemmekontor på strak arm, sier daglig leder i OPAK Bergen AS, Lars Furheim. Dette har gjort at vi har kunnet «fjernstyre» prosjektene våre og at vi har kunnet ivareta oppgavene våre på en måte som ut fra forholdene har fungert godt for våre oppdragsgivere.

Til tross for den generelle usikkerheten i samfunnet, har OPAK Bergen AS levert solide resultater i 2020. Av en omsetning på ca. 23,5 mill. endte året med et resultat på ca. 2,9 mill. etter skatt. I dette ligger også at gjeld i forbindelse med fisjonen og etablering som eget selskap i 2018 ble betalt ned i sin helhet. Hele overskuddet ble avsatt til egenkapital.

  • Eierne har et langsiktig perspektiv for OPAK Bergen AS, og det var da naturlig for oss å ikke ta utbytte, men heller å styrke den finansielle stillingen til selskapet og ta høyde for fortsatt usikkerhet i situasjonen fremover, sier styreleder Elizabeth Kloster.

Halvveis ut i 2021 ligger OPAK Bergen godt an til å gjenta suksessen fra 2020. – Vi står nå støtt på egne bein og fortsetter den langsiktige utviklingen av selskapet, blant annet gjennom å rekruttere flere dyktige ansatte og jobbe målrettet mot å skape en trygg prosjekthverdag for våre kunder, avslutter Furheim.

Relevante artikler