Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

OPAK øker staben i flere avdelinger

Casa Mexico by Stamhuset har blitt kåret til Oslos beste taco-sted av Dagbladet!

27/8/2020

Rådgivningsselskapet OPAK ansetter seks nye medarbeidere med oppstart i august. – En bred palett med teamorienterte spesialister, sier administrerende direktør i OPAK, Jan-Henry Hansen.

OPAK styrker laget med seks nyansatte i Oslo, fordelt på fem ulike avdelinger. Bjørn Håkon Elgen Semb går til avdeling Prosjektledelse Privat, Gard Ytterdal Smoge til Utredning og Analyse, Andres Belda Revert til Byggfaglig spesialrådgivning, Vidar Stenseth til Byggeledelse, Sindre Evensen til Eiendomsrådgivning og Even Chiodera til Utredning og Analyse.

– Vi har ansatt en bred palett med teamorienterte spesialister – alt fra en som har doktorgrad i betong til en som er nyutdannet fra NTNU. Det sier litt om spekteret, sier Jan-Henry Hansen, administrerende direktør i OPAK.

Rekrutterer på kompetanse

Hittil i år har OPAK, med sine fagmiljøer i Oslo, Bergen og Trondheim, ansatt 20 nye medarbeidere. Med Covid-19 som bakteppe er det nødvendig å ha én fot på gassen og én på bremsen hele veien, mener OPAK-sjefen.

– Bakgrunnen for nyansettelsene er en langsiktig strategi for å sikre riktig alders- og erfaringsfordeling i selskapet, og en solid og bærekraftig utvikling av fagmiljøene. Dessverre var det ingen kvinner blant de nyansatte denne måneden, men vi har et sterkt ønske om å jevne ut også kjønnsfordelingen i selskapet fremover, sier Hansen.

Dette er de nyansatte:

Gard Ytterdal Smoge, prosjektleder i avdeling Utredning & Analyse, kommer rett fra NTNU med en master i bygg- og miljøteknikk. Smoge har hatt sommerjobb hos Multiconsult, og jobbet deltid i OPAK ved siden av studiene våren 2020.

Som nyansatt prosjektleder opplever Gard Ytterdal Smoge at han får tett oppfølging i et sammensveiset miljø.

– OPAK har en evne til å se mennesker, og dette var en av de viktigste grunnene til at valget stoppet her. Som ung og nyutdannet trenger jeg noen som ser hva jeg står for og hvor jeg ønsker å gå, sier han.

Even Chiodera, prosjektleder i avdeling Utredning og Analyse, er utdannet siviløkonom og revisor. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Avinor.

Chiodera forteller at OPAKs omdømme i markedet var noe av det som trakk han til selskapet.

– Da det åpnet seg en posisjon innenfor analyse og utredning, måtte jeg gripe muligheten. Overgangen fra luftfartsbransjen til byggebransjen blir veldig interessant, sier han.

Sindre Evensen, eiendomsrådgiver i avdeling Eiendomsrådgivning, kommer rett fra NTNU med en master i eiendomsutvikling og -forvaltning. Ved siden av studiene har han hatt ulike stillinger hos Nordea.

Evensen fant veien til OPAK via tidligere NTNU-studenter som hadde gode erfaringer med selskapet.

– Som nyansatt får man raskt ta del i verdiskapningen i selskapet. Det føles godt å komme til et strukturert opplegg med kollegaer jeg kan lære masse av, sier han.

Vidar Stenseth, byggeleder i avdeling Byggeledelse, er utdannet byggingeniør og kommer fra stillingen som byggeleder i Sweco.

Den erfarne byggelederen ønsket seg til et mindre firma, og trives godt i nye omgivelser.

– Det føles veldig bra å være på plass i OPAK. Her skal jeg fortsette med å bygge hus – noe jeg har gjort hele livet.

Andres Belda Revert, byggfaglig spesialrådgiver i avdeling Byggfaglig spesialrådgivning, har en doktorgrad innen armeringskorrosjon i karbonatisert betong og master i byggeteknikk og betongteknologi. Revert kommer fra stillingen som rådgiver hos Norconsult.

Spesialrådgiveren ser frem til å få brukt kompetansen sin og lære av de nye kollegaene i OPAK.

– Da jeg fant ut at OPAK skulle etablere en gruppe som er spesialisert i betong, tok jeg raskt kontakt for å høre mer. Jeg gleder meg til å bli en del av dette miljøet, sier han.

Bjørn Håkon Elgen Semb, prosjektleder i avdeling Prosjektledelse Privat, kommer rett fra NTNU med en master i bygg- og miljøteknikk. Han har i løpet av studietiden hatt sommerjobb og prosjektstilling hos Rambøll, JM Sverige og Veidekke.

Den ferske prosjektlederen er glad for å komme i gang, og gleder seg til å bli kjent med kollegaene.

– Noe av det jeg setter mest pris på ved OPAK er at størrelsen gjør det mulig å bli kjent med alle, samtidig som det er veldig stor variasjon i oppdragstyper og mennesketyper, sier han.


Relevante artikler