Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

OPAK satser stort på samferdsel

OPAK AS styrker tilbudet innen infrastruktur med ny samferdselsavdeling. Initiativtaker Marit Liv Solbjørg leder den nye satsningen i Oslo og Østlandsområdet.

25/3/2020

OPAK AS styrker tilbudet innen infrastruktur med ny samferdselsavdeling. Initiativtaker Marit Liv Solbjørg leder den nye satsningen i Oslo og Østlandsområdet.

– Vi styrker nå OPAK på Østlandet med en helt egen samferdselsavdeling. Jeg ser frem til å bringe tjenestene våre ut i et voksende infrastrukturmarked, sier Marit Liv Solbjørg.

Hun ble møtt med stor iver da hun formidlet ideen om å samle rådgivningskompetansen OPAK sitter på med en egen dedikert avdeling for samferdsel. Solbjørg har betydelig ledererfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet og offentlige byggherrer på samferdselsfeltet.

Fortsatt høy aktivitet
Samferdselsavdelingen åpner etter et nytt år med sterk vekst i omsetningen for OPAK AS. Sammen med de to søsterselskapene OPAK Bergen AS og OPAK Trondheim AS, omsatte selskapene for 194 millioner kroner i fjor med solide resultater.

Nå tar selskapene sikte på å bli en sentral aktør også innenfor samferdsel. Satsningen prioriteres høyt, ikke minst under de utfordringene som landet nå står inne i.

– Vår bransje skal bidra til å holde hjulene i gang i tider som denne. Med solid kompetanse i bunn åpner vi nå for nye markeder. Vi er klare for å bistå der det trengs, og ser frem til å tilby våre tjenester til enda flere av de store statlige og offentlige aktørene innenfor samferdsel og infrastruktur, sier administrerende direktør i OPAK AS, Jan-Henry Hansen.

Tuftet på erfaring
Marit Liv Solbjørg har ledererfaring fra større rådgivende ingeniørselskaper, statlige utbyggingsprosjekter og offentlig forvaltning. Hun har til sammen 16 år i Statens vegvesen bak seg, og var prosjektleder for utbyggingen av veisystemet til ny hovedflyplass på Gardermoen.

– OPAK Trondheim og OPAK Bergen er allerede godt etablert i samferdselsmarkedet gjennom oppdrag for blant andre Avinor, Trondheim kommune og Bybanen i Bergen. Vi har et solid utgangspunkt å bygge videre på, sier Solbjørg.

Som avdelingsleder for samferdsel har Solbjørg base på OPAKs hovedkontor på Skøyen i Oslo.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Marit Liv Solbjørg
Avdelingsleder Samferdsel OPAK AS
Tlf. 958 35 831
E-post: marit-liv.solbjorg@opak.no

Om OPAK

OPAK tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. Selskapets omlag 130 ansatte er utdannet sivilingeniører og ingeniører, sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, samt sivil- og bedriftsøkonomer. Se www.opak.no for mer informasjon

Relevante artikler