Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK vant rammeavtale for prosjektledelse med Oppegård kommune

Oppegård kommune skal i løpet av de nærmeste årene bl.a. bygge ny ungdomsskole, barnehager, et miljøvennlig bygg med 72 omsorgsboliger, svømmehall, stor idrettshall og rehabilitere og utvide Kolbotn skole.

3/10/2017

Oppegård kommune skal i løpet av de nærmeste årene bl.a. bygge ny ungdomsskole, barnehager, et miljøvennlig bygg med 72 omsorgsboliger, svømmehall, stor idrettshall og rehabilitere og utvide Kolbotn skole. Samlet sett skal det investeres for over en milliard kroner i samfunnsnyttige og spennende prosjekter. I denne forbindelse har Oppegård kommune nylig inngått en rammeavtale med OPAK som en av tre leverandører av prosjektledelse.

– Vi er meget stolte av å ha vunnet rammeavtale for prosjektledelse og gleder oss til å realisere de planlagte prosjektene i tett og godt samarbeid med Oppegård kommune. Likeledes er det særdeles motiverende å vinne denne typen rammeavtalekonkurranser som vektlegger kompetanse og belønner langsiktig satsning på formålsbygg som skole, sykehjem og barnehager, utaler leder for prosjektledelse i OPAK, Lars Anders Larsen.

– Dessuten er denne typen langsiktige rammeavtaler med offensive og engasjerte oppdragsgivere spesielt viktig for OPAK ettersom dette også bidrar til ytterligere vekst, utvikling og rekruttering for vårt fagmiljø innen prosjektledelse, sier han.

Rammeavtalen er estimert til å ha en samlet verdi på 12 millioner kroner og oppstart er nært forestående.

Relevante artikler