Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK Bergen vant sitt andre byggelederoppdrag for Helse Bergen på BUS 2

Vi i OPAK er glade for å kunne fortelle at OPAK Bergen AS i desember 2018 fikk tildelt byggeledelse VVS for utbyggingen av det nye Barne- og ungdomssykehuset

23/4/2019

Vi i OPAK er glade for å kunne fortelle at OPAK Bergen AS i desember 2018 fikk tildelt byggeledelse VVS for utbyggingen av det nye Barne- og ungdomssykehuset (BUS 2) på Haukeland sykehus for Helse Bergen. Oppdraget blir det andre byggelederoppdraget vi vinner i forbindelse med BUS 2; det har en varighet på flere år. Som ved den pågående kontrakten, byggeledelse råbygg, forventer vi også i denne kontrakten å bygge opp et team på 3-4 ressurser.

Vi er stolte over hvordan vi, i et solidarisk samarbeid med Novaform AS, har vunnet denne konkurransen, med vektingen 30/70-pris/kompetanse- og egnethetskriterier. I konkurransen gikk OPAK til topps med, 10 av 10 mulige poeng for kompetanse og egnethet.

I helhetsvurderingen fra Helse Bergen heter det blant annet at OPAKs hovedressurs er den kandidaten som når høyest opp i forhold til den kompetanse som Helse Bergen har bruk for i byggelederrollen for VVS i BUS2-prosjektet.

Byggetrinn 2 av det nye Barne- og ungdomssykehuset i Bergen omfatter ca. 50 000 m2 som skal ferdigstilles og bli til et fullverdig sykehus i løpet av 2023. Det samlede budsjettet (for fase 1 og 2) er på 5.4 milliarder kroner.

Prosjektet gjennomføres i tråd med LEAN filosofi og krever LEAN kompetanse i alle ledd. LEAN er kort sagt «fornuft satt i system» og skal blant trimme bort ikke-verdiskapende aktiviteter og sikre at rett kvalitet leveres til avtalt tid.


Relevante artikler