Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Nye Horten vgs: vant BREEAM Awards

Sent mandag kveld (4. mars) ble det klart at Nye Horten vgs. ble den første norske vinneren av en BREEAM Awards.

6/3/2019

Sent mandag kveld (4. mars) ble det klart at Nye Horten vgs. ble den første norske vinneren av en BREEAM Awards. Nye Horten vgs. var nominert i klassen «Outstanding» sammen med mer enn 50 andre europeiske prosjekter.

I mai 2018 kom sertifikatet som bekreftet at prosjekt nye Horten videregående skole oppnår sertifiseringsnivået BREEAM Outstanding for design- og prosjekteringsfasen. Skolen bygges som plusshus, med fossilfri byggeplass, og blir Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg.

Prosjektet har også tidligere blitt nominert og vunnet flere klima- og miljøpriser, bl.a. ble Vestfold fylkeskommune nominert av DIFI til anskaffelsesprisen for bærekraftige anskaffelser for Nye Horten vgs. I oktober 2017 ble den nye skolen nominert og ble med til sluttrunden i «Årets lokale klimatiltak 2017» i regi av KS Kommunesektorens organisasjon og Miljøstiftelsen ZERO.

OPAK gratulerer Vestfold fylkeskommune og alle andre prosjektinvolverte og er stolte av å ha hatt kontraheringsledelsen av totalentreprise gjennomført som konkurransepreget dialog. BREEAM var en sentral del av anskaffelsesprosessen til OPAK. Vi takker Knut Nesje, Hanne Aaby, Jarle Svnæs og Andreas Riibe Normann for meget godt arbeid.Les mer om saken her.

Relevante artikler