Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Nye aksjonærer og millionoverskudd for OPAK Bergen AS

OPAK Bergen AS slipper til sentrale medarbeidere på eiersiden, og går mot millionoverskudd for 2019.

11/11/2019

OPAK Bergen AS slipper til sentrale medarbeidere på eiersiden, og går mot millionoverskudd for 2019. – Det ligger knallhard jobbing bak denne snuoperasjonen, sier daglig leder Elin Tryti.

OPAK Bergen AS gikk inn i året med en forventning om svak vekst. Rett før årets slutt ser det ut til at rådgivningsselskapet innenfor bygg- og anleggsbransjen isteden kan glede seg over et overskudd på opp mot to millioner kroner – og en resultatmargin på over 10 prosent.

– Vi har rendyrket fokuset på prosjekt- og byggeledelse, landet flere langsiktige avtaler og fått nye medarbeidere raskt ut i prosjekter. Det er en luksus i vår bransje, sier daglig leder i OPAK Bergen, Elin Tryti.

GODE TIDER: Even Skarvatun Måge og Phakhanat Laksanasompong har travle dager på kontoret i Solheimsgaten. Foto: Chris Jørgen K. Rødland

Kjenner Bergen best
I begynnelsen av desember gikk flere av medarbeiderne inn på eiersiden i selskapet, og får dermed nyte godt av oppturen til selskapet. Samtidig beholder de eksisterende aksjonærene majoriteten i selskapet. Rådgivningsselskapet med hovedkontor i Oslo skilte ut OPAK Bergen og OPAK Trondheim i separate aksjeselskap i 2017. Bakgrunnen var å øke den lokale tilstedeværelsen med større nærhet til markedet. Mens OPAK i Oslo hadde svært gode resultater i fjor, opplevde Trondheim og Bergen en mer langsom utvikling. Dermed er gleden over årets millionoverskudd ekstra stor:

– Det ser veldig lyst ut for OPAK Bergen nå. Vi har en flat struktur med strategi om å vokse organisk. Bare i år har vi ansatt fem nye medarbeidere, rett og slett fordi oppdragsmengden er så stor. Jeg tror en viktig årsak er at vi som bor i Bergen kjenner markedet best. Når flere medarbeidere nå går inn på eiersiden skaper det ekstra eierskap og tilhørighet, fremholder Tryti.

Betydningsfullt arbeid
Mens OPAK Bergen AS spesialiserer seg på prosjekt- og byggeledelse, får de solid bistand fra hovedkontoret i Oslo ved behov, med tjenester som usikkerhetsanalyse og leietakerbistand. Blant de spennende prosjektene på listen til bergenskontoret ligger utbygging av Bybanen, rammeavtale med Universitetet i Bergen og et nybygg for barne- og ungdomssykehuset ved Haukeland universitetssykehus.

– Nå ser vi etter nye medarbeidere som kan ta del i de interessante prosjektene vi har foran oss. Vi ønsker selvgående mennesker med noe erfaring som kan tre raskt inn i rollen som prosjekt- eller byggeleder. Hos oss vil de rette kandidatene finne trivelige kollegaer, gode ordninger og unik nærheten til kunden i svært engasjerende prosjekter, forteller Tryti.

Interessert i en karriere i OPAK? Les mer her: https://www.opak.no/jobb-2/


Relevante artikler