Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Nye ledere i sving hos OPAK

To medarbeidere gikk inn i lederroller i OPAK ved årsskiftet – Lars Anders Larsen som ny viseadministrerende direktør og Magnus Kolberg Eriksen som avdelingsleder for prosjektledelse privat.

3/1/2020

To medarbeidere gikk inn i lederroller i OPAK ved årsskiftet – Lars Anders Larsen som ny viseadministrerende direktør og Magnus Kolberg Eriksen som avdelingsleder for prosjektledelse privat.

– Dette er et ledd i utviklingen for å skape en bærekraftig, dynamisk ledergruppe med ulike egenskaper og ulik lengde på CV-en. Vi har de siste årene intensivert satsingen mot yngre, talentfulle medarbeidere. Da er det viktig at de også får ta steget opp i ledergruppen når de viser at de er klare for det, sier administrerende direktør i OPAK, Jan-Henry Hansen.

STADIG UTVIKLING: Ny viseadministrerende direktør Lars Anders Larsen mener delingskulturen i OPAK skaper en unik arena for læring.

Lett å si ja
Lars Anders Larsen har 15 års fartstid som prosjekt- og byggeleder i OPAK, og har de siste fem årene ledet seksjonen for prosjektledelse i Oslo. Han trengte ikke lang betenkningstid da han ble spurt om å overta stillingen som viseadministrerende direktør ved siden av jobben som seksjonsleder:

–  Dette var en mulighet jeg rett og slett ikke kunne takke nei til. Jeg føler meg stolt og veldig privilegert som får være med på å lede et selskap som OPAK. Et selskap med en enestående historie og en utrolig spennende fremtid – en fremtid tuftet på videreutvikling av motiverte og høyt kompetente ansatte og kunder som verdsetter rådgivning med høy kvalitet, sier Larsen.

GOD JOBBHVERDAG: – Det er et ønske i OPAK om at de som jobber her får mulighet til å være den beste versjonen av seg selv, sier avdelingsleder for prosjektledelse privat, Magnus Kolberg Eriksen.


Miljø for vekst

Magnus Kolberg Eriksen startet i OPAK som nyutdannet fra NTNU i 2014, og har de siste fem årene vært innom flere ulike områder i selskapet som prosjekt- og byggeleder. Eriksen går inn i stillingen som avdelingsleder for prosjektledelse innenfor privatmarkedet med stort engasjement:

– Jeg gleder meg til å utvikle avdelingen sammen med resten av laget. Vi skal rekruttere nye flinke folk og posisjonere oss enda sterkere i privatmarkedet. I OPAK er det slik at dersom du har lyst på nye utfordringer så blir det tilrettelagt for det. Det er gøy å være en del av en organisasjon som kommer de ansatte i møte. Her er det korte linjer, høy grad av transparens og en tillitsbasert kultur, poengterer han.

Fleksible karriereløp
Ørnulf Rekdal gir stafettpinnen som viseadministrerende direktør videre, men fortsetter å bidra i selskapsledelsen. Hans oppgaver inkluderer ansvar for stab, støttefunksjoner og kvalitetsarbeidet, samt egen kunde- og oppdragsportefølje. Tidligere avdelingsleder for prosjektledelse privat, Bjørn Ulimoen, fortsetter som senior prosjektleder og kan nå vie enda mer tid til sine kunder og oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor.

–  I OPAK kan vi bevege oss både langs en faglig karriere og en linjekarriere, med mulighet for å veksle mellom retningene. Bjørn og Ørnulf er gode eksempler på denne kulturen. Kunnskapsrike, hardtarbeidende og med et stort engasjement for kundene, prosjektene og videreutviklingen av OPAK-kulturen, avslutter Jan-Henry Hansen.

Interessert i en karriere i OPAK? Les mer her: https://www.opak.no/jobb-2/


Relevante artikler