Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Lurer du på hva OPAK skal gjøre for et mer bærekraftig samfunn?

Vi har hatt en arbeidsøkt med Roar Smelhus i 6CST i dag – fordi vi vil bli mer bevisste på hva våre bidrag skal være – helt konkret.

25/1/2024

Vi tenker at dette er en god målsetning for oss, fordi vi allerede har faglig spisskompetanse som virkelig kan ha et positivt bidrag. Og det gjelder for alle fagområdene våre – i alle faser av prosjektet.

Vi får til mye, men vi vil gjøre mer! Mer for å få bærekraft, det grønne skiftet og ny teknologi inn i vår bevissthet og hverdag!

Vi skal bli flinkere til å:

🍀 jobbe tettere med flinke folk i bransjen vår, som deler verdiene våre og som også vil gjøre mer

🍀 snakke mer om det vi er flinke på, det vil si, vise frem spisskompetansen vår. Den tror vi er viktig for å kunne løse komplekse bærekraftsutfordringer. Det må vi snakke mer og høyere om, slik at bestillerne vet at vi faktisk kan bidra.

🍀 involvere engasjerte rådgivere og leverandører med høy teknisk kompetanse, som kan bidra konstruktivt i tidlig fase hvor handlingsrommet er stort, konsepter velges og forutsetninger fastlegges

🍀 dele av kunnskapen vår, erfaringer og gode løsninger – vi jobber hele tida sammen med oppdragsgivere og leverandører som er langt fremme i skoa og har høy standard for kvalitet. Det vi lærer og bidrar med i de prosjektene vil vi at flere skal dra nytte av!

🍀 dele og fortelle om hvordan vi basert på vår ISO 14001 sertifisering ivaretar bærekraft i vår oppdragsgjennomføring, til inspirasjon også for andre

🍀 trekke frem de gode samarbeidspartnerne våre, om det er oppdragsgivere, leverandører, konkurrenter eller andre, slik at vi alle kan inspirere hverandre til å bidra til et bærekraftig samfunn

🍀 engasjere alle OPAK-ere og jobbe mer forståelse av hvordan vi alle kan bidra

Vi vil bidra mer og vi begynner nå – er du med?

Relevante artikler