Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Ny avdelingsleder for prosjektledelsestjenester for offentlig byggherrer

Vi i OPAK er stolte av å annonsere at vår dyktige prosjektleder Magnus Gåseby fra 1. januar tiltrer rollen som avdelingsleder for vår avdeling som leverer prosjektledelsestjenester for offentlig byggherrer.

12/1/2024

Magnus har jobbet i OPAK i ni år, helt siden han ble ferdigutdannet sivilingeniør ved NMBU i 2014. Siden den gang har han levert mange vellykkede prosjekter for flere av våre offentlige kunder, som bl.a. Oslobygg (tidligere Omsorgsbygg Oslo KF) og Viken fylkeskommune.

– Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten, og ser frem til å lede et fantastisk team av prosjektledere som jobber med komplekse og samfunnsnyttige prosjekter. Jeg har alltid trivdes i OPAK. Vi har utrolig mye kompetanse, korte avstander, et godt arbeidsmiljø og sterke verdier. Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny og spennende rolle og bidra videre for et firma jeg er veldig glad i, sier Magnus.

Direktør forretningsområder, Glenn Bjørsrud, er også veldig fornøyd med at Magnus takket ja tilden nye rollen.

– Magnus er rette person til jobben, og det er ekstra hyggelig at han kommer fra interne rekker. Hans kommunikasjonsevner, erfaring og faglige tyngde – sammen med at han er opptatt av å forstå våre kunders behov – gjør at han har gode forutsetninger for å sikre at vi leverer over forventning også i krevende tider.

OPAK er stadig på utkikk etter dyktige prosjektledere som vil være med på å skape fremtidens bygg og anlegg. Hvis du er interessert i å jobbe hos oss, er det bare å ta kontakt med Magnus på LinkedIn eller e-post. Vi tilbyr spennende prosjekter, gode betingelser, hyggelige kolleger og mulighet for faglig og personlig utvikling.

Relevante artikler