Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Oppsummering fra siste nyansattdag

På slutten av 2023 samlet vi våre 13 nyansatte til nyansattdag.

14/3/2024

OPAK ønsker at både ansatte og nyansatte skal føle tilhørighet og være stolte av arbeidsplassen sin. På nyansattdagen er det akkurat dette vi jobber med, alle får en dypere innsikt i OPAKs historie, visjon, organisering og framtidsutsikter.

– En herlig samling med en god miks av faglige innspill fra engasjerte ledere, bedriftsidrettslaget og sosiale aktiviteter. Dagen ga oss et godt innblikk i samarbeidskulturen i OPAK på tvers av fag og avdelinger. Som nyansatt har samarbeid med kolleger vært svært viktig. Dette er viktige verdier og en kultur vi må ta vare på også i årene som kommer! sier Edvard Melsnes Ingvaldsen, prosjektleder i avdeling Strategi og analyse

– Nyansattdagen er en fin mulighet til å bli kjent med OPAK, menneskene og de sosiale tilbudene. Ikke minst er det en flott anledning til å møte de andre nye i bedriften. Dagen gir også innblikk i det brede spekteret av tjenester OPAK tilbyr! sier Simen Wennemo, prosjektleder i avdeling Prosjektledelse Privat.

Velkommen til dere alle, vi er stolte over å ha dere med på laget!

OPAK er en av Norges ledende leverandører innen prosjektledelse, byggeledelse, utredning, analyse, eiendomsrådgivning og byggfaglig spesialrådgivning. OPAK AS er om lag 115 ansatte og inngår sammen med OPAK Bergen AS og OPAK Trondheim AS i OPAK Gruppen AS.

Ønsker du å bli en del av oss i OPAK?

Send en søknad til hr@opak.no eller ta kontakt med vår HR-leder Lene Gjøstøl (905 09 091) for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Relevante artikler