Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Årets første nyansattdag er gått av stabelen!

Vi i OPAK føler oss heldige som har fått så mange nye dyktige folk med på laget.

11/5/2023

Vi i OPAK føler oss heldige som har fått så mange nye dyktige folk med på laget.

Nylig samlet vi våre 13 nyansatte til nyansattdag.

OPAK ønsker at både ansatte og nyansatte skal føle tilhørighet og være stolte av arbeidsplassen sin. På nyansattdagen er det akkurat dette vi jobber med, alle får en dypere innsikt i OPAKs historie, visjon, organisering og framtidsutsikter.

– Det at vi kan bli med og være med å utforme og påvirke vårt arbeidssted – gjennom eksempelvis muligheten til å spille inn forslag til foredragsholdere og temaer for OPAK-skolen, gir i hvert fall meg eierskap til bedriften. Det er fint å føle seg hørt, og det gjør meg motivert til å bidra, og det er en følelse jeg liker! sier Ann Helén Often Hassel, prosjektleder Prosjektledelse Offentlig.

– Det var en superfin samling som viser det gode DNA til OPAK, og den flotte samarbeidskulturen! sier Ole Rontén, prosjektleder Prosjektledelse Privat.

OPAK er en av Norges ledende leverandører innen prosjektledelse, byggeledelse, utredning, analyse, eiendomsrådgivning og byggfaglig spesialrådgivning. OPAK AS er om lag 115 ansatte og omsatte i 2022 for ca. 181 MNOK, og inngår sammen med OPAK Bergen AS og OPAK Trondheim AS i OPAK Gruppen AS.

Ønsker du å bli en del av oss i OPAK?

Send en søknad til hr@opak.no eller ta kontakt med vår HR-leder Lene Gjøstøl (90 50 90 91) for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Relevante artikler