Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Lars Anders Larsen ny adm.dir. i OPAK AS

Styret i OPAK AS har ansatt Lars Anders Larsen som ny administrerende direktør med virkning fra 1 august. Larsen har vært ansatt i OPAK i 16 år, og har jobbet både som rådgiver og leder.

24/8/2021

Styret i OPAK AS har ansatt Lars Anders Larsen som ny administrerende direktør med virkning fra 1 august. Larsen har vært ansatt i OPAK i 16 år, og har jobbet både som rådgiver og leder.

OPAK AS er en av landets ledende leverandører av prosjekt-, byggeledelse og tverrfaglig rådgivning med høy kompetanse til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. OPAK AS omsatte i 2020 for 156 MNOK og har 102 ansatte.

Larsen overtar som administrerende direktør etter Jan-Henry Hansen, som har ledet og eid OPAK AS siden 2004.

–Selskapet har i denne perioden opparbeidet seg en posisjon som en av landets fremste leverandører, med en unik sammensetning av spisskompetanse. Ansettelsen av Larsen inngår i en bevisst satsning på å videreutvikle og styrke selskapets posisjon ytterligere. Han innehar organisasjonens fulle tillit og et brennende OPAK-engasjement, uttaler styrets leder Kristijane Cook Hvaal.

Larsen er veldig motivert og stolt over å få lede OPAK AS.

–Vi skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal ha kunder som utfordrer oss og som vi kan utvikle oss sammen med, sier den ny OPAK-sjefen.

Selskapet skal satse tungt på både utvikling av dagens ansatte og på å øke bemanningen med et betydelig antall nyansatte.

–Nå ønsker vi oss enda flere dyktige og dedikerte kollegaer, som deler vår lidenskap for kunder og fag. OPAK skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra, og gjerne overgår kundens forventning!, sier Larsen.

OPAKs solide norske eierskap, vil fortsatt være av stor betydning for selskapets sterke kultur og videre utvikling. Det familie-eide selskapet har frihet og handlingsrom til å kunne investere i en positiv og langsiktig utvikling av ansatte og gode kunderelasjoner.

Jan-Henry Hansen har arbeidet i OPAK AS i 29 år. Roret overlates nå fullt og helt til Lars Anders Larsen. Hansen fortsetter som daglig leder i morselskapet OPAK GRUPPEN AS i tillegg til å følge opp eierfamiliens øvrige selskaper og engasjementer.

Lars Anders Larsen er den beste lederen OPAK AS kan ha. Jeg ønsker han og alle i OPAK AS lykke til, sier Hansen.

Relevante artikler