Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Betyr et godt arbeidsmiljø like mye for deg som for oss i OPAK?

Vi i OPAK har i likhet med andre virksomheter opplevd utfordringer rundt både tilhørighet, trivsel og produktivitet i en krevende tid med korona og hjemmekontor.

22/2/2022

Vi i OPAK har i likhet med andre virksomheter opplevd utfordringer rundt både tilhørighet, trivsel og produktivitet i en krevende tid med korona og hjemmekontor. I OPAK legger vi stor vekt på de ansattes trivsel og tilhørighet til organisasjonen. For at vi skal klare å nå våre mål om å vokse, er vår viktigste jobb å beholde de ansatte vi har samtidig som vi rekrutterer nye dyktige medarbeidere.

I fjor høst svarte våre ansatte på en medarbeiderundersøkelse som ga svært gode resultater til tross for at vi har stått i en pandemi. Dette bekrefter at vi har et godt og trygt arbeidsmiljø som gjør at de ansatte trives, og ønsker å være.

Det er Agil Helse AS som er OPAKs eksterne bedriftshelsetjeneste. Under kan du se et utdrag fra deres sammendrag fra høstens medarbeiderundersøkelse:

«Tidspunktet på undersøkelsen sammenfalt med gjenåpningen av landet etter en lang periode med restriksjoner, noe som i mange bedrifter har gitt klare direkte og indirekte negative utslag på arbeidsmiljøet. Det var derfor en fornøyelse å være med å gjennomføre kartleggingen hos OPAK AS, hvor det allerede gode arbeidsmiljøet ikke bare har blitt vedlikeholdt gjennom pandemien, men hvor det er tydelig at flere ansatte og ledere også opplever perioden som en kilde til utvikling og verdifulle erfaringer. Dette blir spesielt tydelig da de aller fleste ønsker en kombinasjon av hjemmekontor og fysisk tilstedeværelse i en ny normalsituasjon.»

Harald Ekeland Skatvedt, Psykolog, Agil Helse AS

Ønsker du å utvikle deg sammen med oss i OPAK?

Send en søknad til hr@opak.no eller ta kontakt med vår HR-leder Lene Gjøstøl (90 50 90 91) for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Relevante artikler