Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Innfører digital byggeplass i samarbeid med Dalux

OPAK har startet samarbeid med Dalux i forbindelse med innføringen av smarte digitale løsninger på byggeplassene hvor OPAK er involvert som byggeledere.

16/1/2018

OPAK har startet samarbeid med Dalux i forbindelse med innføringen av smarte digitale løsninger på byggeplassene hvor OPAK er involvert som byggeledere.

Avtalen innebærer at OPAK fremover vil gjennomføre egenkontroll, avviksregistreringer og HMS rapportering ved bruk av mobilappen Dalux Field. Ifølge Avdelingsleder for byggeledelse i OPAK, Øystein Aasprong, vil tilgangen til et digitalt kvalitetssystem via mobiltelefonen sikre flere nøyaktige registreringer med bedre mulighet for oppfølging.

– Vi har testet ulike digitale løsninger over lengre tid, og vår erfaring er at vi med det rette digitale verktøy sparer tid samtidig som vi får flere registreringer og bedre oversikt. Det gir oss mer tid til å fokusere på vår målsetning om å levere lønnsomme byggeprosjekter av høy kvalitet.

Et av projektene der Dalux nå skal tas i bruk er på Nye Deichmanske hovedbibliotek hvor OPAK ivaretar byggeledelsen på vegne av Kultur- og Idrettsbygg Oslo KF.

I Dalux er man glade for at endnu en respektert aktør i den norske byggebransje, velger å ta i bruk bedriftens BIM-løsning målrettet byggeplass.

– Vi opplever det som en stor anerkjennelse at OPAK, som er kjent for sitt fokus på kvalitet, velger å benytte vår løsning Dalux Field. Vi ser frem til å bidra med våre digitale løsninger på enda flere prosjekter i Norge, og til et veldig godt samarbeid med OPAK uttaler Country Manager for Dalux i Norge, Malthe Slemming.

Dalux har vært aktive på det norske marked med løsningen Dalux Field siden 2013. Den danske it-bedriften etablerte seg i januar 2017 med kontor i Oslo, og forventer å være 5 ansatte i Norge i løpet av 2018.

Relevante artikler