Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Arne Fosen ny styreleder i OPAK AS

Arne Fosen (53) har overtatt som styreleder for OPAK AS. Fosen etterfølger Kristijane Cook Hvaal, som har ledet styret siden 2016.

19/5/2022

Arne Fosen (53) har overtatt som styreleder for OPAK AS. Fosen etterfølger Kristijane Cook Hvaal, som har ledet styret siden 2016.

Fosen er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har omfattende styre- og ledererfaring. Han er i dag nestleder i Enovas styre og har tidligere vært styremedlem i Multiconsult. Fosen har ledererfaring fra selskaper som VY, NSB og Cargonett, og tiltrer 1. juni stillingen som havnesjef i Drammen.

– Med Arne Fosen som styreleder får OPAK om bord en erfaren leder med god bransjekunnskap. Jeg ser frem til å samarbeide med Fosen og de øvrige medlemmene av styret om den videre utviklingen av OPAK, sier eier og daglig leder i OPAK GRUPPEN AS, Jan-Henry Hansen.

Det nye styret vil i tillegg til Fosen bestå av Jørn A. Longem og Fredrik Kloster Hansen samt Marte Venstad og Espen Myhre som begge er valgt av de ansatte

Stor takk til Cook Hvaal

Hansen gir samtidig honnør til avtroppende styreleder Kristijane Cook Hvaal for den innsats hun har gjort for OPAK de siste årene.

– Kristijane har vært en sterk bidragsyter til OPAKs utvikling. I hennes periode som styreleder er virksomheten omstilt og profesjonalisert, blant annet gjennom innføringen av en fremtidsrettet konsernmodell og betydelig effektivisering av gruppen. Andre viktige stikkord er digitale løft og innflytting i nytt hovedkontor, og ikke minst har hun bidratt til å lose OPAK trygt gjennom pandemien, sier Hansen.

Relevante artikler