Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

Jeg møtte min fremtidige arbeidsgiver OPAK på bygg- og miljødagen ved NTNU i Trondheim

Deltagelse på BM-dagen ved NTNU er en viktig arena for OPAK for å sikre oss de fremtidige talentene.

16/6/2023

Deltagelse på BM-dagen ved NTNU er en viktig arena for OPAK for å sikre oss de fremtidige talentene. Arrangementet i 2022 var intet unntak, og vi opplevde nok en gang stor interesse fra studentene. Spesielt gledelig denne gangen var møtet med Ella, som viste både interesse, egenskaper og kompetanse som vi har stor tro på at kan skape spennende muligheter for oss begge. Denne uken startet Ella i sin sommerjobb hos oss før et spennende siste år venter ved NTNU. Ella er et godt tilskudd til OPAK-gjengen, og vi gleder oss til både sommerjobb, samarbeid gjennom masteroppgaven og muligheter i OPAK etter endt utdannelse.

– Jeg møtte min fremtidige arbeidsgiver OPAK på bygg- og miljødagen ved NTNU i Trondheim. Det er et arrangement som er blitt et effektivt rekrutteringssted, både for meg som student og for arbeidsgivere, sier Ella Arentz Hagen.

Grunnen til at jeg valgte å gå bygg- og miljøteknikk er at jeg ville ha en jobb hvor man kan få ansvar, og arbeidsoppgaver som planlegging og oppfølging. Etter de tre første studieårene, og en sommerjobb hos entreprenør på byggeplass, ville jeg finne et konsulentselskap som driver med bedrifts- og prosjektrådgivning. Med det i tankene dro jeg på BM-dagen høsten 2022, og hadde på forhånd skrevet en liste over bedrifter jeg ville snakke med (blant annet OPAK).

Som student er man klar over at man er attraktiv på jobbmarkedet, og man må finne en bedrift man virkelig har lyst til å jobbe hos. De to viktigste kravene jeg hadde for en potensiell bedrift var:

  • De må ha kapasitet nok til at jeg blir sett, får ansvar/utvikling og den hjelpen jeg trenger.
  • Hyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljø.

På standen til OPAK møtte jeg to imøtekommende ansatte, og jeg snakket med en som hadde hatt sommerjobb hos OPAK den sommeren. Jeg ble overbevist om at dette var et firma som er midt i blinken, da OPAK er et relativt lite selskap, med hyggelige ansatte som innehar mye forskjellig kompetanse, og spennende arbeidsoppgaver.

Etter å ha vist stor interesse for å lære mer om OPAK og for å jobbe der, fikk jeg muligheten til å sitte ved siden av OPAKs representanter på kveldsarrangementet. Det ble på mange måter et uformelt jobbintervju med god mat og drikke, som resulterte i sommerjobb i 2023, masteroppgavesamarbeid og fast ansettelse etter endt studie.

BM-dagen er en stor bidragsyter til at jeg har fått bli en del av OPAK. Muligheten til å møtes fysisk og stille spørsmål i en avslappet situasjon gjør at man får et ordentlig inntrykk av hverandre. Man får også snakket med flere bedrifter man er interessert i, og kan enklere sammenligne dem og kanskje finne sin match.

Relevante artikler