Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
OPAK AS
Selskap

OPAK vant rammeavtale om tilstandsvurdering for Statsbygg

Avdeling Eiendomsrådgivning, med underleverandører Omega Holtan AS, Energima Analyse AS, Hillestad Consulting AS og DBF AS, ble nylig som en av to leverandører tildelt en landsdekkende rammeavtale med Statsbygg på utarbeidelse av tilstandsanalyser av bygninger og utendørsarealer.

23/5/2024

Formålet med rammeavtalen er å gi Statsbygg en oversikt over teknisk tilstand for bygninger og utendørsarealer, og skal benyttes til å utarbeide porteføljeplaner og vedlikeholdsplaner. Rammeavtalene vil også gjelde for eiendommer som vurderes å tas inn i Statsbygg sin eiendomsportefølje, samt for eiendommer som skal selges eller for oppdrag hvor Statsbygg er rådgiver for andre statlige aktører. 

Ifølge tilbudsinnbydelsen består Statsbygg sin eiendomsportefølje i hovedsak av formålsbygg. Blant byggkategorier vil det eksempelvis være undervisning og forskning, veg- og trafikkstasjon, offentlig adm. og tjenesteyting, kultureiendom og museum, barnevernseiendom, tinghus og tollsteder. Statsbyggs 2165 bygg og eiendommer er spredt landet rundt og består av til sammen ca. 3 000 000 kvm BTA.

Relevante artikler