Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Prosjektleder utredning og analyse

Har du erfaring med konseptvalgutredninger og andre tidligfaseutredninger?Erfaren prosjektleder innen utredning og analyse ønskes velkommen.

25/11/2016

Har du erfaring med konseptvalgutredninger og andre tidligfaseutredninger?
Erfaren prosjektleder innen utredning og analyse ønskes velkommen.

Vi søker nå etter en erfaren prosjektleder til avdeling utredning og analyse som kan være med på å løfte vår kompetanse og erfaring innen fagområdet ytterligere. Som prosjektleder for utredning og analyse vil arbeidsoppgavene være varierte i kompleksitet og innhold, og vil blant annet kunne omfatte:

  • Å organisere, lede og utarbeide konseptvalgutredninger (KVU) og andre utredninger i tidligfase.
  • Å gjennomføre og lede usikkerhetsanalyser, usikkerhetsstyring og prosjektrådgivning.
  • Kvalitetssikring av investeringsprosjekter.

Avdelingen har en spennende prosjektportefølje av pågående og tidligere utredninger, som KVU for fremtidig regjeringskvartal, byomfattende skolebehovsplaner i Oslo kommune, nytt Vitensenter samt rettsbygninger i Bergen og Stavanger, i tillegg til utredninger for OL2022, kvalitetssikring av idéfase for Oslo Universitetssykehus og alternativutredning for nytt Munch-museum. Vi ønsker velkommen kolleger som liker å utfordre konkurrentene i jakten på flere av de artige oppdragene.

Vi ser for oss en person med følgende bakgrunn:

  • Relevant utdanning på masternivå.
  • Erfaring innen konseptvalgutredninger eller andre typer utredninger, analyse eller, kvalitetssikring. Kunnskap om Finansdepartementets og Oslo kommunes KVU-/KS-prosesser vil bli vektlagt.
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk

Vi ønsker en analytisk, initiativrik, ansvarsbevisst og resultatorientert medarbeider, med faglig engasjement og gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper som trives best med å lykkes sammen med andre.

Hvis dette høres interessant ut, kan kortfattet søknad og CV sendes til ingrid.kvalsvik@opak.no.
For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med avdelingsleder for utredning og analyse Glenn Bjørsrud på 936 80 970.

Relevante artikler