Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

OPAK/SINTEF har inngått rammeavtaler med Bane NOR og Nye Veier

OPAK og SINTEF har inngått to rammeavtaler for gjennomføring av usikkerhetsanalyser.

24/3/2017

OPAK og SINTEF har inngått to rammeavtaler for gjennomføring av usikkerhetsanalyser.

De har nylig inngått rammeavtale med både Bane NOR og Nye Veier for gjennomføring av usikkerhetsanalyser som en av flere leverandører. Rammeavtalene har en varighet på inntil fire år.

– Dette er to svært spennende rammeavtaler for oss, og gir oss flere muligheter i årene som kommer. To store oppdragsgivere med omfattende porteføljer de kommende årene gjør at vi går en spennende fremtid i møte, sier Runar Gravdal, fagansvarlig usikkerhetsanalyser i OPAK i en pressemelding.

– Dette er resultatet av et strategisk arbeid over flere år. Vi har hatt denne type rammeavtaler som mål de siste fire årene. Og med fokus på strategisk samarbeid og rekruttering, pluss litt ekstra innsats og bygging av kompetanse internt, gir dette resultater over tid, sier avdelingsleder for utredning og analyse i OPAK Glenn Bjørsrud.

– Denne type rammeavtaler er svært viktig for oss fordi det sikrer forutsigbarhet og grunnlag for videre vekst. Det er et stort antatt omfang på disse to rammeavtalene, og nå starter jakten på de gode hodene som vil løse disse utfordringene sammen med oss i tiden fremover, avslutter Bjørsrud.

Relevante artikler