Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Prosessforbedring i byggeprosjekter – hva påvirker prosessen?

Vegard Busk studerer for tiden master i Teknologi (sivilingeniør) – Industriell økonomi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås.

3/3/2015

Vegard Busk studerer for tiden master i Teknologi (sivilingeniør) – Industriell økonomi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås.

I samarbeid med OPAK skriver han nå masteroppgaven «Prosessforbedring i byggeprosjekter – hva påvirker prosessen?» hvor han skal se nærmere på hvilke faktorer og kontekster som påvirker prosjektresultatet i et prosjekt. Denne oppgaven tar utgangspunkt i Tangenten (som ble gjennomført på en samspillsmodell), det nylig oppførte kommunesenteret på Nesodden hvor OPAK har hatt prosjektledelsen.

[us_testimonial author=»Vegard Busk» company=»Student ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås»]Hei! Jeg heter Vegard Busk og er student ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås. Opprinnelig kommer jeg fra Helgeroa i Larvik kommune. Dette semesteret skriver jeg masteroppgave i samarbeid med OPAK, og sitter noen dager på Skøyen og andre dager i Ås. Jeg studerer industriell økonomi, som er et sivilingeniørstudie med en blanding av tekniske og økonomiske fag. Min tekniske profil er egentlig i vann- og miljøteknikk, men da muligheten for å skrive en oppgave knyttet til prosjektledelse i samarbeid med OPAK kom på bordet, slo jeg til. Masteroppgaven jeg skriver har tittelen «Prosessforbedring i byggeprosjekter – hva påvirker prosessen?». Med utgangspunkt i Tangenten, det nylig oppførte kommunesenteret på Nesodden, ser jeg på hvilke faktorer og kontekster som påvirker prosjektresultatet i byggeprosjekter. Eksempelvis er det av interesse å undersøke i hvor stor grad finanskrisen, samspillsmodellen som ble brukt og prestisje spilte inn på resultatet. Ved siden av arbeidet med oppgaven går dagene med til fotball og annen idrett. Fagansvarlig for bygge- og prosjektledelse i OPAK Einar Michelsen er min biveileder.[/us_testimonial]


Relevante artikler