Erfarne prosjekt- og byggeledere ønskes velkommen

OPAK Trondheim AS har vært aktiv i Trondheimsmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje innen vei, VA og prosessanlegg. Vi har klare ambisjoner om å videreutvikle et lokalt forankret og kortreist fagmiljø med høy kompetanse de kommende 20 årene. Vi er et sammensveiset team med et godt arbeidsmiljø og flat ledelsesstruktur hvor medvirkning vektlegges. Alle ansatte får muligheten til å komme inn på eiersiden og ta del i utviklingen. Vi har god og langsiktig ordrereserve som gjør at vi har plass til flere. Vi har rammeavtale med Forsvarsbygg, Avinor, Statkraft Vindkraft, Statens Vegvesen Miljøpakken, Trondheim-, Malvik og Stjørdal kommune og private aktører.

Har du lyst til å bli en del av et miljø der du får ta del i verdiskapningen, der du har innvirkning på din egen utvikling og kompetanseheving, der det er rom for nysgjerrighet og kreativitet, og der vi hver dag jobber for å skape merverdi for våre kunder slik at forventningene overgås? Da er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Vi er for tiden på jakt etter prosjekt- og byggeledere, primært til bygg-, anlegg- og veiprosjekter.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har følgende bakgrunn:

  • Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør.
  • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.
  • God bransjekunnskap og stort nettverk.
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.
  • Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut om vi er rett for hverandre. Kortfattet søknad og CV sendes til HR-ansvarlig hr@opak.no. For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med enten daglig leder Espen Hoøen på tlf. 954 59 354.