Om OPAK AS

OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. 

Vi skal ha kunder som utfordrer oss, og som vi kan utvikle oss sammen med. 

Vi skal vokse og ønsker oss enda flere dyktige og dedikerte kollegaer som deler vår lidenskap for kunder og fag. 

Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning!

Vår lange historie på over 50 år og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap.

Vi tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning.

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder. Flesteparten av våre ca. 100 ansatte er utdannet sivilingeniører og ingeniører, men vi har også ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer.

OPAK er et familieeid selskap med langsiktige eiere og en sunn økonomi.

Kontakt oss

Åpningstider
Mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.

Besøksadresse
Engebrets vei 7
0275 Oslo

Kontakt
Tlf.: 22 51 77 00
firmapost@opak.no

Se også vår side «Kontakt» for mer informasjon