Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Vil du være med å prege et av Norges sterkeste fagmiljøer innen byggeledelse?

Erfaren byggeleder innen anleggsprosjekter ønskes velkommen!

Erfaren byggeleder innen anleggsprosjekter ønskes velkommen!

Oppdragsmengden vår øker og vi søker etter en byggeleder med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Du vil bli en del av et miljø med dedikerte prosjektledere og byggeledere i OPAK, og du vil få delta i utviklingen av kontoret i Trondheim. OPAK har ingen ambisjoner om å bli størst i bransjen, men vi kan og vil bli best. Vi ønsker velkommen kolleger med integritet som liker å utfordre konkurrentene i jakten på de artige oppdragene.

Vi ønsker en person med følgende erfaringsbakgrunn:

  • Ingeniør/sivilingeniør innen bygg og anlegg
  • Mer enn 10 års erfaring fra enten anleggsprosjekter, konstruksjon, vann og miljø, veg, jernbane og/eller transport.
  • Bør ha erfaring fra anleggs-/byggeledelse eller prosjektledelse, og det er bare positivt om du har jobbet enten hos entreprenør, rådgiver eller hos kommunal eller statlig virksomhet innen vei, VA, havn eller jernbane.
  • Fordelaktig med kjennskap til norske lover og regler (kontraktstandarder, arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften etc.)
  • Kjennskap til og nettverk i bransjen i Midt-Norge
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk
  • Generelt gode datakunnskaper

Av personlige egenskaper vektlegger vi faglig engasjement, at du er positiv til nye utfordringer og at du trives best med å lykkes sammen med andre. Vi håper at du kan jobbe selvstendig og at du er initiativrik og beslutningsdyktig.

Når man har en lang ønskeliste kan ikke alle ønskene oppfylles. Hvis du imidlertid kan krysse av noen av punktene over og synes at stillingen høres spennende ut, ta kontakt med oss så finner vi ut av om dette er noe for deg, og for oss.

Hvis dette høres interessant ut, kan kortfattet søknad og CV sendes til karine.lundby@opak.no.

For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med regionsleder Espen Hoøen  på tlf. 954 59 354 eller Tore Movinkel på tlf. 991 06 026

Relevante artikler