Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Erfarne prosjekt- og byggeledere ønskes velkommen

OPAK Trondheim AS har vært aktiv i Trondheimsmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje innen vei, VA og prosessanlegg.

OPAK Trondheim AS har vært aktiv i Trondheimsmarkedet i over 20 år og har bygget sterke kunderelasjoner og en solid prosjektportefølje. OPAK Bergen har klare ambisjoner om å videreutvikle et lokalt forankret og «kortreist» fagmiljø med høy kompetanse de kommende 20 årene. Vi er i dag et godt sammensveiset team med et godt arbeidsmiljø der alle ansatte får muligheten til å komme inn på eiersiden. En god og langsiktig ordrereserve gjør at vi har plass til flere.

Har du lyst til å bli en del av et miljø der du får ta del i verdiskapningen, der du har innvirkning på din egen utvikling, der det er rom for nysgjerrighet og kreativitet, og der vi hver dag jobber for å skape merverdi for våre kunder slik at forventningene overgås? Da er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Vi er for tiden på jakt etter 1-3 erfarne prosjekt- og byggeledere.

Vi ønsker fortrinnsvis at du har følgende bakgrunn:

  • Utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag eller tekniske fag.
  • Mer enn 10 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og erfaring som byggeleder på større prosjekter siste 5 år. Relevant erfaring kan kompensere for kravet om formalutdannelse.
  • Det er en fordel om du har kunnskap og/eller erfaring med LEAN, samt erfaring med digitale verktøy som BIM og 4D-planlegging.
  • God bransjekunnskap og stort nettverk.
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss så finner vi sammen ut om vi er rett for hverandre. Kortfattet søknad og CV sendes til HR-ansvarlig hr@opak.no.

spørsmål angående stillingen, ta kontakt med enten daglig leder Espen Hoøen på tlf. 954 59 354.

Relevante artikler