Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Byggeleder i Trondheim

Oppdragsmengden vår øker og vi søker etter en byggeleder med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

Oppdragsmengden vår øker og vi søker etter en byggeleder med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Du vil bli en del av et miljø med nærmere 70 dedikerte prosjektledere og byggeledere i OPAK, og du vil få delta i utviklingen av kontoret i Trondheim. OPAK er ikke størst i bransjen og vi har heller ingen ambisjoner om å bli det, men vi kan og vil bli best. Vi ønsker velkommen kolleger med integritet som liker å utfordre konkurrentene i jakten på de artige oppdragene.

Vi ønsker en person med følgende bakgrunn:

  • Ingeniør/sivilingeniør innen byggfag
  • Mer enn 5 års erfaring fra byggeledelse, anleggsledelse eller prosjektledelse innen bygg- og anleggsbransjen, gjerne fra entreprenør eller rådgiver
  • Fordelaktig med kjennskap til norske lover og regler (kontraktsstandarder, TEK10, arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften etc.)
  • Kjennskap til og nettverk i bransjen i Midt-Norge
  • Tverrfaglig kompetanse
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk
  • Generelt gode datakunnskaper

Av personlige egenskaper vektlegger vi faglig engasjement, at du er positiv til nye utfordringer, og at du trives best med å lykkes sammen med andre.

Når man har en lang ønskeliste kan ikke alle ønskene oppfylles. Hvis du imidlertid kan krysse av noen av punktene over og synes at stillingen høres spennende ut, ta kontakt med oss så finner vi ut av om dette er noe for deg, og for oss.

Kortfattet søknad og CV sendes til ingrid.kvalsvik@opak.no.
For spørsmål angående stillingen, ta kontakt med regionsleder Roger Beite Færestrand på 917 87 072.

Relevante artikler